Huisstijl is ons stokpaardje
De kracht van een goed logo zit hem in zijn toegankelijkheid voor de gebruiker zodat men het makkelijk en snel kan toepassen in verschillende media. De kracht van een functionele huisstijl komt vooral tot uiting door consequent gebruik.

Multimediaal
Een huisstijl goed doorvoeren wordt steeds omvangrijker. Het bestaat niet langer alleen maar uit het ontwerpen van visitekaartjes en briefpapier, maar ook websites, auto's, bedrijfskleding, mailings, give-aways etc zijn essentieel voor uw uitstraling. De studio van CortjensDC kan dit hele traject van begin tot eind voor u verzorgen en begeleiden.


 
Totaalconcept
Graag verrassen en verwonderen wij u over wat er nog meer mogelijk is. Van een enkele beursstands tot complete marketingcampagnes, ons creatieve team denkt graag met de klant mee.

Studio

De directe en heldere aanpak van CortjensDC is niet alleen terug te vinden in het eindproduct, het is de basis van waaruit wij werken. Vanaf het allereerste moment weet u waar u aan toe bent, wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn. Het directe contact tussen ontwerper en klant geeft hierbij de garantie voor een optimale samenwerking die essentieel is voor het succesvol afronden van uw project.
 

Portfolio