Stel je voor. Jouw tijdschrift of magazine altijd en overal verkrijgbaar.

Wij hebben goed nieuws voor je. Cortjens Druk met Communicatie gaat applicaties (apps) voor de iPad en sinds kort ook voor de Samsung Galaxy maken gericht op digitale publicaties. En dan in het bijzonder voor magazines, Bedrijfs- of productpresentatie en Catalogie met een kleinere oplage. In de Verenigde Staten bestaan al duizenden apps voor tijdschriften, magazines en kranten voor de iPad. En deze publicaties onderscheiden zich stuk voor stuk door hun dynamische vormgeving, waardoor, op het buitengewoon kwalitatieve touchscreen, op de bladspiegel van de iPad een zinnenprikkelende ervaring ontstaat. Je kunt bladeren, inzoomen als je iets gevonden hebt dat je op je gemak wilt lezen. Per e-mail doorsturen. Een extra serie foto's aanklikken of een videofilmpje bekijken. En je iPad is altijd in de buurt.

Wat blijkt? De sterkst groeiende markt zijn de special interestbladen en vakbladen. Want wat is er nu gemakkelijker dan dat magazine dat speciaal over jouw interessegebied schrijft, door middel van een eenmalig aangeschafte app op je iPad te hebben. Altijd binnen handbereik. Lezen, kijken en ervaren waar en wanneer jij wilt en altijd up-to-date.
Een veel gehoorde klacht van lezers van special interestbladen en vakbladen is dat ze hun favoriete magazine moeten zoeken. Van kiosk naar kiosk...en laat daar nu net het laatste exemplaar uitverkocht zijn.
Met apps verleden tijd.

Nieuws